Är du en Controller i Eskilstuna som vill växa med oss?

Nogap fortsätter att växa och många av våra kunder efterfrågar erfarna controllers för kortare och längre interimuppdrag. Just nu letar vi efter en Controller för ett uppdrag hos en kund som är ett större internationellt företag.

Är du en controller med ett par års erfarenhet från tillverkande industri? Är du strukturerad och lösningsorienterad och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga? Är du intresserad av nya utmaningar och vill växa både på ett professionellt och personligt plan?

Som konsult hos Nogap blir du en del av ett sammansvetsat team med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Detta innebär att även om du är själv på ett uppdrag har du alltid flera erfarna kollegor att vända dig till om du behöver stöd eller råd i olika frågor.

Våra kunder är medelstora och stora företag i Mälardalen och Stockholm.

För rätt person finns möjlighet till fast anställning hos oss på Nogap, men vi bygger även långsiktiga samarbeten med underkonsulter, vilket innebär att även du med eget bolag är välkommen att kontakta oss.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Andreas Hultdin 070-219 45 99 Andreas.Hultdin@nogap.se eller skicka in din CV till cv@nogap.se.

Lönsammare verks