Specialist- and Interim Solutions

När det uppstår vakanser eller när till exempel ett nytt ekonomisystem ska implementeras kan det uppstå behov av extraresurser.

Nogap erbjuder snabbt en trygg lösning. Våra Senior Consultants har alla kvalificerad bakgrund från stora organisationer, så inget uppdrag är främmande för oss. Behöver du en tillfällig ekonomichef eller controller – kontakta oss!

”Nogaps konsulter är kompetenta, sätter sig snabbt in i uppdraget och tar stort ansvar. Inte minst viktigt är att de också snabbt blivit en i teamet.”

Eva Larsson, Manager Controlling, ABB Offshore Wind Connections

Vi har konsulter inom följande områden:

  • Ekonomisk ledning och uppföljning: Ekonomichef, Controller, Redovisningschef, Koncernredovisningschef
  • Ledning och uppföljning inom kvalitet
  • Ledningssupport
  • Projektledning; systembyte, förändringsprojekt

”Vi er veldig fornøyd med den jobben som Nogaps konsult, Peter har gjort her hos oss [General Accounting Manager & GBS Front Office Manager]. Han er en bra kar å samarbeide med of har løs sine oppgaver inkludert opplæring av sine etterfølgere på et meget bra sett.”

Pål Morstad, CFO,  ABB Norway

”I interimsrollen som hållbarhetsekonom på Systembolaget har Nogaps konsults höga kompetens och kvalitet i utförandet, bidragit till att utveckla vår hållbarhetsrapportering. Utan konsultens noggrannhet hade vi aldrig lyckats få en så pass bra slutprodukt som den Ansvarsredovisning vi nu fått.”

Cecilia Pinaitis, Projektledare Systembolaget