Nytt år – nya möjligheter?

Efter ett år fyllt av utmaningar vi inte kunde förutse går vi in i 2021 med förhoppningen att det här året skall innebära en återgång till en tillvaro där vi på nytt kan träffa våra nära, njuta av en teaterföreställning eller ett glas rött i en trång bar på den Franska Rivieran…eller en ståplats mitt i Björklöven-klacken.

Efter ett år av att bara försöka få allt att fungera, kanske du börjar blicka framåt och funderar på vad nästa steg för dig innebär?

Är du intresserad av att lära dig nya verksamheter och använda din gedigna kompetens i nya miljöer?

Då kanske vi på Nogap kan erbjuda dig en möjlighet 2021!

Vi letar hela tiden efter erfarna konsulter för interimuppdrag.

Är du intresserad av att bli en i vårt team och jobba som:

  • Ekonomichef
  • Business controller
  • Projektcontroller
  • Redovisningschef
  • Koncernredovisningsekonom
  • Interim manager

Som konsult hos Nogap blir du en del av ett sammansvetsat team med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Detta innebär att även om du är ensam på ett uppdrag har du alltid flera erfarna kollegor att vända dig till om du behöver stöd eller råd i olika frågor.

Våra kunder är medelstora och stora företag i Mälardalen och Stockholm. För rätt person finns möjlighet till fast anställning hos oss på Nogap, men vi bygger även långsiktiga samarbeten med kvalificerade underkonsulter, vilket innebär att även du med eget bolag är välkommen att kontakta oss.

Hör av dig till Andreas Hultdin på 070-219 45 99 eller Andreas.Hultdin@nogap.se