Behöver du träffa en expert inom ekonomi eller räcker det med att kontakta en konsultförmedlare?

När nyckelmedarbetare inom ekonomifunktionen slutar eller din erfarne controller blir sjukskriven är tiden knapp att få en ersättare på plats. Men är det viktigast att få någon på plats eller att hitta rätt ersättare?

Kanske lyfter du snabbt på luren och ringer en säljare på någon av de stora konsultförmedlarna?

Innan du gör det: Fråga dig om du vill prata med en generell konsultförmedlare eller om det finns ett mervärde i att tala direkt med en person som aktivt jobbar med kvalificerade ekonomifrågor och har mångårig erfarenhet som ekonomichef.

Nogap förmedlar inte bara en resurs – vi är din kollega som har kompetensen och praktisk förståelse för arbetet som behöver göras.

Hos oss på Nogap är alla, även ledningsgruppen, aktiva konsulter. Vi vet vad som krävs av olika roller inom redovisning, controlling, internal control och ledningsarbete i större och medelstora företag. När du diskuterar utformningen av ett uppdrag med oss talar du med någon som suttit i stolen i minst 25 år, som ekonomichef/controller och konsult. Vi identifierar dina behov och tillsammans etablerar vi rätt bild av uppdraget. Kanske är det den du först diskuterar uppdraget med som visar sig vara rätt matchning.

Nästa gång en nyckelmedarbetare slutar eller ett specialistbehov uppstår, vänd dig till Nogap – vi hjälper dig hitta rätt lösning.

Vill du veta mer ta kontakt med Andreas Hultdin, VD på Nogap: Andreas.Hultdin@nogap.se

070-2194599