Nu bygger Nogap 2022 – vill du vara med på resan?

Ännu ett pandemi-år har passerat. Men när vi på Nogap yrkesmässigt tittar i backspegeln ser vi att vi trots det fortsatte vår tillväxtresa: Omsättningen ökade för det sjunde året i rad, vår kundbas växte och vi arbetade för kunder i mer än 20 länder.
De senaste åren har vi i skenet av pandemin varit försiktiga i vår rekryteringsstrategi, men nu vill vi bygga vidare med nya anställda. Vi söker 4 nya kollegor som kan hjälpa oss att bygga 2022. Kanske kan du se dig själv i bilden ovan?

Vi söker erfarna konsulter för interimuppdrag. Är du intresserad av att bli en i vårt team och jobba som:
– Ekonomichef
– Business controller
– Projektcontroller
– Redovisningschef
– Koncernredovisningsekonom
– Interim manager

Som konsult hos Nogap blir du en del av ett sammansvetsat team med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Detta innebär att även om du är ensam på ett uppdrag har du alltid flera erfarna kollegor att vända dig till om du behöver stöd eller råd i olika frågor.

Våra kunder är medelstora och stora företag i Mälardalen och Stockholm. För rätt person finns möjlighet till fast anställning hos oss på Nogap, men vi bygger även långsiktiga samarbeten med kvalificerade underkonsulter, vilket innebär att även du med eget bolag är välkommen att kontakta oss.

Hör av dig till Andreas Hultdin på 070-219 45 99 eller Andreas.Hultdin@nogap.se